МодаУбави совети

Безвременски високи потпетици мора да ги поседува секоја дама!

Високите потпетици се оружје за секоја една дама. Барем еден безвеменски пар чевли треба да поседува секоја жена. Модата доаѓа и поминува, но има модели кои секогаш се ин. Модели на салонки кои се комбинираат со се, за секакви пригоди. Погледнете ги фотките во продолжение, сигурно поседувате барем еден класичен пар во вашата домашна колекција, ако не време е што поскоро да си набавите.

Поврзани статии

Back to top button