Убави книги и филмови

Арс Ламина подарува книга!

И денеска, Арс Ламина ќе изненади еден наш читател или читателка со фантастично добра книга!

Заговор против Дијана – Алан Пауер

ДАЛИ ПРИНЦЕЗАТА ДИJAНА БЕШЕ УБИЕНА? Ричард Томлинсон, поранешен “свиркач” од САС/МИ6, имал резервациj за летот броj 111 на “Свис ер” oд Женева до Њујорк. Авионот се запали и се урна и притоа загинаа сите 227 патници.Поранешниот шеф на МИ6 ја отфрла можноста за вмешаност на офицерот-одметник Том Линсон, а потоа се премислува. МИ6 признава дека се служи со “воени средства” за да убиваат луѓе; тие потврдуваат дека Дијана била предмет на нивна обработка. И многу повеќе..

Поврзани статии

Back to top button