Убави книги и филмови

Арс Ламина подарува книга!

И денес Арс Ламина ќе изненади еден наш читател или читателка со интересна книга! 

Најубавите љубовни писма на сите времиња

Прочитајте ги похотливите воздишки, развигорените чувства
 и срцевите изблици на луѓето кои им да е важност на историските отсечки од нивното време, поаѓајќи од скокотливиот Волтер, мистериозниот Бетовен, па правдољубивата Мери Волстонкрафт 
и актерката Жулиет Друе, но и други громки имиња.

Поврзани статии

Back to top button