Убави книги и филмови

Арс Ламина наградува!

И овој петок, во соработка со издавачката куќа Арс Ламина доделуваме книга. Еден наш читател или читателка ќе има можност да ја прочита прекрасната книга:

Азбуката на мојот живот од Мирјана Бобиќ Мојсиловиќ

Азбуката на мојот живот е роман во кој една напуштена жена минува низ најзначајните мигови од својот живот по азбучен редослед додека се обидува да се справи со паниката и неизвесноста предизвикана од исчекувањето на нејзиниот маж да се врати и да си ги собере парталите.

 

Поврзани статии

Back to top button