ДомУбави совети

Акцентот во домашното уредување оваа година ќе се стави на металот!

Оваа година во домовите ќе преовладуваат елементи од метал, златен, сребрен и бронзен. Ваквите елементи создадени од метал во било која нијанса во домот внесуваат нов шмек кој никој нема да го остави рамнодушен. Фотографиите во продолжение нека ви бидат инспирација!

Поврзани статии

Back to top button