ЖивотУбави совети

Ако вашите нокти се тенки, со нерамна површина, пожолтени или здебелени не ги лакирајте!

Негувајте ги вашите нокти како нешто најважно, како и секој орган од вашето тело. Лето доаѓа, нели?! И тогаш секоја од нас сака да има најубави нокти. Добро педикирани, лакирани, со гел, со светки и трендовски средени. И се тоа е во ред. Но од нас совет плус.

Ако вашите нокти се тенки, со нерамна површина, пожолтени или здебелени тоа значи дека вашите нокти се болни. Не им е потребен лак туку лекување! И, затоа не го чекајте летото да ги камуфлирате. Туку грижете се за нив преку целата година. И од утре следете не, советуваме и подучуваме!

Поврзани статии

Back to top button